За ABC market

Научете повече за нас

ABC market

2004

Първите обекти на търговска верига АБЦ Маркет са открити през 2004 г. с основен предмет на дейност търговия на хранителни, нехранителни стоки, изделия за бита и др. Оперира на територията на Североизточна България, като в момента обхваща 10 търговски обекта с площ от около 5000 кв. метра. Първите стъпки са направени в град Добрич с отварянето на магазините “Бултрейд” и “Таврия”.
ABC market

2005

През 2005 г. е отворен трети магазин,
засилващ пазарния дял на компанията.
Поетапно, чрез стриктни бизнес анализи
и разчети от мениджърският екип на
веригата, се стига до сегашното
състояние.
ABC market

2013

В момента тя разполага със 7 магазина в Добрич и по един в градовете Генерал Тошево и Балчик. През 2013 г. всички те биват обединени под собствена търговска марка АБЦ Маркет. Година по-късно на разположение е собствен логистичен склад. Фокусът е насочен към задоволяване на високите изисквания на потребителите и поддържане на богат асортимент, наброяващ около 12 хиляди артикула.
ABC market
Търговските обекти са образец на функционалност и удобство за клиентите. Магазините отговарят на съвременните изисквания на пазара - с нестандартни визия и дизайн. В голям процент към прилежащите площи са обособени паркоместа за автомобили. Има монтирани банкомати, както и гишета на универсални каси за разплащания. Магазините, с оптимално работно време и отлична локация, развиват собствена марка продукти, приети добре от купувачите. Обслужването се извършва от квалифициран и дружелюбен персонал, служещ лоялно на клиентите си.

ABC Маrket – верига магазини, вдъхновени от добруджанци, работещи за добруджанци!

Свържете се с нас

0879 534418

както и на е-мейл: office@abcmarket.bg
и чрез формата ни за контакт