Томбола на Еко Мес

Томбола на Еко Мес

ПЕЧЕЛИВШИ

  ПЕЧЕЛИВШИ МАГАЗИН НАГРАДА КОШНИЦА
1 Кадир Хюсеин Балик КОШНИЦА
2 Ваня Димитрова Болница КОШНИЦА
3 Гинка Стаматова Добротица КОШНИЦА
4 Джюнет Асенов Балчик КОШНИЦА
5 Надежда Джумакова Дружба КОШНИЦА
6 Галина Ненова Полиция КОШНИЦА
7 Росица Митева Дунав КОШНИЦА
8 Димитринка Николова Ген. Тошево КОШНИЦА
9 Пеман Нусрел 25-ти Септември КОШНИЦА
10 Неше Реджеб Младост КОШНИЦА

ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТОМБОЛАТА: 26.11.2018 – 16.12.2018 г в работното време на магазините на ABC MARKET

УЧАСТНИЦИ В ТОМБОЛАТА: В томболата могат да вземат участие всички лица, навършили 18 години и пуснали бон в кутията за участие в томболата в магазините на ABC MARKET

НАГРАДИ: Десет броя кошници от Еко Мес за вашата трапеза

МЕХАНИЗЪМ НА ТОМБОЛАТА: Правилата на томболата са задължителни и еднакви за всички участници. При покупка на поне два продукта с търговска марка Еко Мес в който и да е супермаркет ABC MARKET, написал коректно и четливо трите си имена и телефонен номер за връзка на гърба на касовата бележка, може да участва в томболата, като пусне фискалният бон в оказаната кутия след касова зона. Всеки клиент има право да участва в томболата неограничен брой пъти. Един Участник може да спечели само една награда в рамките на томболата.

ТЕГЛЕНЕ НА НАГРАДАТА: Тегленето на наградите ще се извърши на 20.12.2018 г. Печелившите ще бъдат обявени на сайта www.abcmarket.bg. Наградата се получава лично от печелившото лице, което удостоверява самоличността си с документ за самоличност. Печелившите ще бъдат уведомени по телефона от представител на ABC MARKET.

ДРУГИ УСЛОВИЯ: С пускането на бон за участие в томболата, всеки участник се съгласява изцяло с настоящите условия и правила, декларира, че е предоставил доброволно съответните данни и информация. Участниците в томболата се съгласяват при спечелване на награда да бъдат обявени като печеливши в електронни и/или печатни медии, включително в сайта на ABC MARKET. Служителите на ЦБА Добрич ООД, ЦБА Таврия ООД и Бултрейд ЕООД в качеството си на организатори на томболата, както и членовете на техните семейства, нямат право на участие в нея!

Нашите магазини

Актуална брошура

от 11.11 до 17.11

Свържете се с нас

0879 534418

както и на е-мейл: office@abcmarket.bg
и чрез формата ни за контакт